Invata limba franceza fara profesor

Invata limba franceza fara profesor in doar doua saptamani, daca vrei sa mergi la munca in Franta si sa nu ai probleme! Asta vrem sa realizam noi pe pagina de facebook a diasporei romanesti, deci hai sa vedem cum facem. La punctul unu cautam persoane dispuse sa ajute, sa discute cu cei din grup in franceza, iar apoi gasim cursanti cat ai zice „peste”. Cred ca vom avea succes, pentru ca stiu ca sunt destui cititori care-si doresc acest curs de franceza fara profesor, este GRATIS si se bazeaza pe prietenii nostri de pe facebook!

Invata limba franceza fara profesor

Un curs de limba franceza fara profesor poate fi gasit pe internet destul de usor, dar nu e mai placut sa-l facem chiar noi? Eu ma ofer sa conversez cu voi in limba franceza, iar voi va obligati sa fiti prezenti pe pagina noastra cel putin odata pe zi! Asa vom reusi cu siguranta sa progresam, greul fiind depasit pentru moment. Un sfat util, folositi Google Translate pentru a asculta si a inregistra cum vorbiti in franceza. Vedeti un mic microfon acolo, apasati pe el si gata, pronuntati si vedeti ce va spune traducerea, daca este exact ce va doreati, inseamna ca e ok, daca nu repetati pana va iese!

Speram ca v-am fost de folos si de data aceasta, iar aceasta initiativa pornita de la doamna Maria nu va fi ultima de acest gen promovata de site-ul romanilor din Franta. Ne bazam pe voi pentru a duce acest proiect cat mai departe!

Limba franceza

Limba franceza fara profesor

Informatii recente din Franta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *