Romanii din Franta va ureaza La multi ani!

Romanii din Franta va ureaza La multi ani in noul an 2015! Iata ca am trecut cu bine in noul an iar numarul de citiotori s-a dublat. Ne bucuram ca putem fi de folos romanilor din Franta si speram noi sa gasim in curand un administrator al portalului 4EU.Info pentru a reusi sa facem si mai multe pentru comunitatea romanilor ce ne este mereu alaturi. Nu am reusit sa facem prea multe insa ceea ce am facut am facut bine. Momentan eu si colegii mei nu mai suntem in Franta ci ne-am mutat in Belgia, de aceea am avea mare nevoie de cineva care sa se ocupe de site.

Pana acum doua luni am locuit in Cannes, dar cum contractul de munca a expirat a trebuit sa revenim in Belgia alaturi de familie. Iata mai jos si ultimile mesaje primite de la romanii din Franta sau de la cei ce vor sa vina in tara regelui soare! Speram noi sa putem face si in continuare pe gazdele pana se va gasi un roman inimos care sa preia fraiele acestui site dedicat diasporei.

Stefania ne scrie: Locuiesc in Paris cu familia, nu vorbesc bine franceza si caut de munca menaj îngrijire bătrîni sau in fabrica ca cusator in confecti sau încălțăminte mulțumesc. Iar Anamaria scrie si ea: Sunt in Franta oras Antony si caut loc de munca in menaj.

Denisa ne scrie din Paris: Urgent!! Caut un loc de munca in Paris, pot sa fiu baby sitter sau bona. Contact 0040755815018. Va multumesc!!

Si Sorin ne scrie: Sunt de profesie phiholog, am multa experienta in munca cu copiii cu deficiente si in munca cu persoanele varstnice ( am lucrat intr-un camin pentru persoane varstnice). Vorbesc limba franceza nivel mediu si as dorii enorm de mult sa lucrez in unul din aceste domenii. Multumesc mult!

Romani-in-Franta

Informatii recente din Franta:

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *