Romanii din Franta ne-au scris

Asa cum deja sunteti obisnuiti postam periodic mesaje primite de la romanii din Franta sau de la cei ce sunt pe cale de a se muta aici. Iata si mesajele primite de la ei in ultima saptamana:  Buna eu sunt din Romania dar am venit de 3 luni la Nice la sotul meu. Din pacate nu mi-am gasit nimic de lucru,mi-as dori sa lucrez dar nu mi gasesc nimic va rog daca poate cineva da ma ajute. Eu locuiesc acum la Nice in centru, mai exact intre gara si hotel Negresco. Astept va rog sa ma ajutati sa-mi gasesc ceva de lucru la ingrijire batrini, la o fabrica de croitorie sunt experimentata, la spalat vase restaurant, camerista la hotel, la copii. Mentionez ca am permis conducere cat b .nr tel.0753509283 va multumesc anticipat si va rog nu deranjati inutil.

Gina ne scrie: buna ziua ! Ma bucur sa vad ca sunt multi romani in Nice, Franta pentru ca sper, cu Voia Domnului , sa ajung si eu printre voi. Imi doresc si eu sa gasesc de lucru in Nisa ,Franta ca bona , menajera, ajutor de bucatar, spalat vase. Mai am putin de lucru la limba franceza ,dar ma descurc am 40 de ani (dar nu se vede ). am calificare in alimentatie publica (fostul viilor) am absolvit la Spiru Haret in 2011 Limbi straine franceza – spaniola.
Am lucrat deja ca menajera in Tunisia (in 2000), am ingrijit in perioade diferite copii din familii arabe, am si putina experienta in alimentatie , ca ajutor de bucatar, vorbesc si araba.
Va rog din suflet ajutati-ma sa gasesc de lucru in Nice. Va multumesc anticipat celor care vor da citire acestor randuri si celor care vor binevoi a ma ajuta, mii de multumiri !

bona-copii-franta

Informatii recente din Franta:

2 comments

 • Gina

  Ma bucur sa intalnesc o comunitate a romanilor in franta Nice pentru ca imi doresc cu tarie sa lucrez acolo,pt ca am cunoscut pe cineva acolo si sper sa ne casatorim , recunosc ca nu stau prea bine cu franceza dei am o diploma universitara pe specializarea franceza , dar pt ca nu am vorbit am uitat gramatica, pot lucra ajutor de bucatar , spalat vase , debarasat mese , menaj, bona
  Am 40 ani am calificare de lucrator comercial alimentatie publica (fostul Viilor )si o diploma (la Spiru haret ) LLs -franceza -spaniola …+certificat de competence linguistique B1 franceza
  Nu am mai lucrat in franta , dar am fost in Tunisia cu ani in urma , ma adaptez usor , invat repede
  Va multumesc anticipat tuturor celor care veti da citire acestor randuri si care veti binevoi a ma ajuta !
  Mii de multumiri ! Gina Iscru pe facebook si nr. tel: 0766949373

 • Liliana

  Va multumesc pentru publicarea anuntului meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *