Locuri de munca la Lyon

Probabil ca untr-un fel sau altul, cei mai multi romani din Lyon lucreaza in sanatatem, chiar daca aici am inclus si pe romanii ce lucreza la ingrijirea batranilor din Lyon, deci pe cei ce nu au sa zicem asa, o munca 100% calificata, deci in ultima vreme am vazut ca francezii care isi dau parintii sau bunicii pe mana romancelor cer si o cat de mica calificare in domeniul sanatatii.

Oferte de munca in Lyon

Avand in vedere cele spuse mai sus, am decis sa deschidem o rubrica unde sa postati informatii legate de locurile de munca disponibile in Lyon, ma gandesc ca este posibil sa existe chiar si angajatori romani in acest oras. Cu siguranta ca la inceput vom primi mai multe cereri decat oferte, insa cu timpul acest lucru se va echilibra, numarul de oferte crescand, iar romanii vor incepe sa profite de aceasta rubrica.

Strict legat de munca in Lyon este si gasirea unei locuinte, lucru de care ne vom ocupa cat de curand, cei ce doresc sa primeasca in gazda un coleg roman, sau poate ca plecati din Lyon inapoi acasa in Romania sau va mutati in alt oras din Franta, puteti plasa tot aici pe site oferta voastra de cazare.

In speranta ca am facut un pas inainte, il salut pe prietenul meu din Pau, Gabriel din Vatra Dornei. Sper ca este bine si sanatos alaturi de familie.

la santé

Informatii recente din Franta:

2 comments

  • Yasmine

    As dori sa lucrez ca si farmacist in Lyon. Am nevoie de informatii in domeniu. Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

  • Bodor Marian

    Lucrez in Lyon de 7 luni in domeniul amenajari interioare si cred ca de luna viitoare sar putea sa ramanem acasa, as dori sa continui daca cineva stie de la anu ceva de angajari sau loc de munca rog sa ma anunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *