Locuri de munca in Nisa

Am decis sa va oferim o rubrica speciala romanilor din Nisa, unde sa puteti posta anunturile cu locuri de munca vacante, iar firmele de plasare a fortei de munca isi pot face simtita prezenta. Ideea mi-a fost sugerata de prietenul meu Gabi Ciubotariu din Pau, pe care-l salut cu aceasta ocazie. Va sfatuim sa vizitati si site-ul EURES atunci cand cautati un loc de munca in Nisa, cu siguranta ca mai bine ca acolo nu aveti unde gasi informatii despre firmele legale ce angajeaza in Franta, ca dealtfel in intreaga Europa.

Publicitate FrantaVrem sa va spunem ca puteti folosi cu incredere cele cateva pagini ale partenerilor nostri ce ofera locuri de munca pentru doamne, in general ca bone, menajere sau ingrijire batrani, atat in Nisa cat si in alte orase din Franta. Astazi am deschis si primul grup pe FaceBook al romanilor de aici, prin urmare ne veti gasi usor, vom putea comunica acum mai rapid si informatiile sunt deja mai accesibile.

In cazul in care locuiesti in Nisa si ai nevoie de cineva care sa se ocupe de curatenie, sau de o persoana de incredere care sa aiba grija de copii tai, nu ezita sa lasi un mesaj si aici, cu un numar de telefon pentru contact, cu siguranta vei gasi un roman inimos care isi va dori acel loc de munca.

Daca postati un anunt de angajare va rugam sa respectati cateva reguli simple: spuneti daca asigurati sau nu transportul din Romania la Nisa si cu ce mijloc de transport, avion, microbuz sau tren – chiar daca apoi veti retine din salariu aceste sume. Spuneti daca oferiti contract de munca – adica daca se platesc asigurarile pentru pensie si de sanatate. Nu uitati sa mentionati si salariul, iar in cazul in care este mai mic de 500 de euro lunar, explicati si de ce.

Informatii recente din Franta:

4 comments

 • Mihaela Tarba

  Familie tanara cauta bona si partial menajera pentru copii de 2 si 7 ani in Franta.Cautam o persoana agreabila, politicoasa, ingrijita,cu experienta, permis de conducere si diponibilitate;varsta intre 23 si 50 ani. Oferim cazare in camera separata de copii, masa, transport Romania-Franta (avion), posibilitate de carte de munca in Romania. Salariul este de 450 € net.
  Persoanele interesate pot trimite CV cu fotografie la adresa mail : mihaela.tarba[at]gmail.com

 • IOSIF ADRIAN

  Buna ziua

  Am lucrat in Franta 1 an si 11 luni in travaux publics( aide macon, terrasier), cu contract legal la francez direct, departament 77400 Marne La Valle Villeparisis. Detin Titru de sejour, card vital, PROBTP mutuell, permis de conducere categ : B,C,D,E- atestate de transport marfa, agabaritic si persoane.
  As vrea sa vin sa lucrez din nou in Franta Nice intretinere si reparatii in hoteluri, curetenie restaurante (debarasat mese, spalat vase),constructii( zugrav,necalificat,sofer), gradinar( tuns iarba si gard viu, toaletat pomi), Cine ma poate ajuta cu vreun loc de munca ma poate gasi la adresa de Email adrian.iosif74@yahoo.ro sau la nr de tel:004 0734378556.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *