Locuri de munca in Franta

Asa cum era de asteptat vom acorda sprijin logistic pentru toti cei ce cauta un loc de munca in Franta, vom face reclama gratuita firmelor romanesti ce angajeaza romani, in general vom incerca sa acoperim toata gama de servicii gratuite ce tine de gasirea unui loc de munca pentru romanii din franta sau pentru cei ce vor sa se mute definitiv sau provizoriu in tara parfumurilor.

Locuri de munca in Franta

Locuri de munca in Franta

Stim ca majoritatea cauta de lucru in domeniul ingrijirii copiilor si batranilor. Dar Franta ofera sute de alte oportunitati, asa ca nu ezitati sa cititi din cand in cand si site-ul nostru.

Vrem sa sprijinim si persoanele care cauta de munca in franta ca personal inalt calificat si cu studii superioare, pe cei ce vor sa munceasca in domeniu medical sau „travailleur autonome” – munca autonoma.

Foarte cautati sunt bucatarii si macelarii cu experienta, soferii de taxi sau de cursa lunga.

Un statut special au cei ce vor sa munceasca in Franta in domeniul agricol, pe perioada nedeterminata. Adica mai pe intelesul celor neavizati, cei ce doresc sa munceasca la o ferma, de nivel mic pana la mediu, aflata in coordonarea unei familii de tarani francezi.

In cazul n care stiti sa conduceti un tractor si/sau excavator si aveti si permisul de sofer aferent, aveti un mare avantaj.

Cunoasterea limbii franceze la nivel mediu est ein general necesara, de aceea veti beneficia de ajutorul nostru gratuit pentru a aprofunda studiile de limba franceza.

Informatii recente din Franta:

2 comments

 • Carmen

  Buna ziua, sunt in cautarea unui loc de munca in Franta. Vorbesc limba franceza. As dori un loc de munca in domeniul ingrijirii de batrani sau menaj. Sunt dispusa sa accept chiar si necalificat in fabrica. Am mai ingrijit o batrana in Toulouse.

 • ADRIAN

  Buna ziua

  Am lucrat 1 an si 11 luni in Franta in travaux publics: aide macon si terrasier( montaj de borduri, sape, montaj de cofrete incastrate sau pe soclu pentru gaz sau electric). Detin titre de sejour, card vital, permis de conducere-B,C,D,E( atestate de transport marfa, agabaritic, persoane, card tahograf). Sunt in cautarea unui loc de munca in Franta in constructii( zugrav-vopsitor, terrasier, sofer). Ofer si cer seriozitate maxima.
  Tel 0040734378556 sau 0040348418816.

  Cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *