Ingrijire batrani la Paris

Unul dintre cele mai cautate job-uri in Franta este cel legat de ingrijirea batranilor, iata de ce am demarat un proces de popularizare a anunturilor pe cel mai citit site de profil, a carui pagina de FaceBook a ajuns sa fie gasit de zeci de mii de romani. In mod evident performanta se datoreaza pozitionarii favorabile la cautarile cu aceasta tema.

Ingrijire batrani in Franta

In Franta romanii pot munci deja in peste 100 de meserii, cea de ingrijire a batranilor fiind inca de la inceput deschisa pentru romanii veniti in Franta legal. Aceasta meserie poate fi gasita la rubrica „assistance aux personnes âgées”, insa asa cum am spus Forumul romanilor din Franta isi propune sa ajute atat persoanele care sunt deja in Franta dar si pe cele din Romania care doresc sa emigreze in Franta pentru a avea grija de persoanele in varsta.

In mod evident ca cele mai avantajate sunt persoanele cu pregatire medicala, care stiu limba franceza. Mai mult, crem sa punem la punct un sistem de inlocuire a persoanelor ce lucreaza in Franta la ingrijirea batranilor, dar si a bonelor sau a celor ce fac curatenie, pentru perioada de concediu.

In felul acesta zicem noi vom oferi un avantaj atat celor ce nu gasesc o modalitate sa ajunga in Romania la familie, dar si celor ce cauta un loc de munca in Franta.

Ingrijire batrani la Paris

Informatii recente din Franta:

5 comments

 • cristina

  Buna, as dori un loc de munca in Franta daca se poate sa ingrijesc batrini. Va multumesc.

 • Munteanu Mihai

  Ma numesc Munteanu Mihai, domiciliat in Iasi, Str.Vladiceni, nr.14, bl.Tr.1,parter,ap.3,jud. Iasi, absolvent al scolii postliceale in domeniul medico-social,licentiat in drept, masterand in stiinte penal, absolvent al cursurilor de manager de proiect si al cursurilor de contabilitate, cu o experienta mare in diferite joburi, inclusiv in paza si apararea de obiective cu atestat si cursuri de calificare.
  Doresc sa lucrez ca asistent medico-social sau ca ingrijitor la un azil de batrani din Franta.
  Telefon de contact: 0757958251

 • iancu marcela

  Buna ziua,
  As dori un loc de munca in Franta, daca se poate ingrijire batrana la domiciliu. Sunt din Braila, Romania.
  Va multumesc

 • Tudose Rodica

  Locuiesc in Franta si as dori un loc de munca pentru ingrijire batrani, daca se poate in domeniul acesta dar daca nu accept si alte posturi.Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *